Opskrifter

Pærechutney med peberrod

Mandag, 27. august 2012af Redaktion
Chutneyen passer godt til svinekød, and og farsretter

¾ kg syrlige æbler
¾ kg pærer
350 g løg
1 fintsnittet, rød chili
350 g rørsukker
3 dl æbleeddike
½ spsk. salt
8 peberkorn
6 hele allehånde
1-2 spsk. friskrevet peberrod

Skræl æbler og pærer og fjern kernehusene. Pil løgene og halver dem. Miks frugt og løg groft i en foodprocessor og kom det i en gryde sammen med chili, rørsukker, æbleeddike, salt, peberkorn og allehånde. Kog det godt mørt på ca. 1 time ved svag varme. Tag chutneyen fra varmen og smag til med peberrod. Hældes på skoldede glas og opbevares koldt eller tilsættes konserveringsmiddel.

Tip: Chutneyen passer godt til svinekød, and og farsretter.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Sæson for pærer...


Pærer i mynteskum

Pærepie med blå-
bær

Couscous med pær-
er og blue cheese
dressing

Anissyltede pærer
med lakridscreme

Skinkesalat med pær-
er, ost og mandler












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop