Opskrifter

Pasta med aubergine og tomat

Torsdag, 19. maj 2011af Redaktion
Lækker pastaret til 4 personer

(4 pers.)
30 min.

1 spsk. olivenolie
1 hakket løg
1 fed knust hvidløg
2 cm frisk rød chili, hakket
½ kg tomater
1 aubergine i halv og så i 1 cm tykke skiver
300 g tørret pasta
Bredbladet persille eller basilikum
Salt og peber

Kom olien i en stor pande. Steg løg, hvidløg og chili i 2 min. Steg auberginerne i 5 min. og kom så tomater i halve ved. Lad det hele småkoge i 15 min. til sovsen er tyk. Kog pastaen imens i henhold til anvisningerne på pakken. Hæld vand fra pastaen og bland med pandens indhold. Smag til med salt og peber. Drys med hakket persille eller basilikum ved servering, men gør det først, når du har taget portionen over på tallerkenen for så kan rester gemmes.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DAMP DINE RÅVARER

Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Skinkesalat med pærer, ost og mandler
Fyldte pastamuslinger
Pasta med svampesauce






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop