Opskrifter

Pasta med mild ostesauce

Søndag, 12. juni 2011af Redaktion
En smagfuld pastaret

(4 pers.)

400 g pastarør
100 g rucola
Olivenolie

Mild ostesauce
1 skalotteløg
1 spsk. smør
½ dl hvidvinseddike
2½ dl piskefløde
30 g friskrevet parmesanost
1 tsk. ribsgelé
Salt og friskkværnet peber

Pil skalotteløget og hak det fint. Smelt smørret i en gryde og steg løget ved middel varme, til det er klart. Hæld vineddike over og lad det koge ind, til der næsten ikke er mere væde. Tilsæt fløden og skru ned for varmen.
Lad saucen småkoge for svag varme, til den får en cremet konsistens. Rør parmesanost og ribsgelé i ostesaucen. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Skyl og tør rucolaen. Vend den kogte, afdryppede pasta sammen med rucolaen og dryp med lidt olivenolie. Anret pastaen i en stor skål, hæld ostesaucen over og vend godt rundt.

Madopskrift: Marie Melchior

FLOT RETROSTIL

Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner

Find flere opskrifter her...
Fyldte pastamuslinger
Skinkesalat med pærer, ost og mandler
Pasta med aubergine og tomat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop