Opskrifter

Pasta med tomat, rucola og ricotta

Søndag, 9. oktober 2011af Redaktion
Ricotta er en blød og mild italiensk friskost. Osten giver pastaretten en dejlig cremet konsistens

(4 pers.)

4-6 daddeltomater (eller andre små tomater)
2 håndfulde rucola
2 spsk. kapers
2½ dl ricotta
1 spsk. salt
2 spsk. olivenolie
500 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle

Til servering
Frisk basilikum
50 g friskhøvlet parmesan

Bring en stor gryde vand i kog. Skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker. Skyl og tør rucolaen. Bland tomater, rucola, kapers og ricotta sammen i en skål. Når vandet i gryden koger, tilsætter du salt og olivenolie og hælder den friske pasta i. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Hæld vandet fra og lad pastaen blive i gryden. Hæld tomat-ricotta-blandingen over og vend den godt rundt med den varme pasta.
Servering: Anret pastaretten i et stort fad eller direkte på 4 tallerkner. Drys med hakket basilikum og friskhøvlet parmesan og server straks.

Madopskrift: Marie Melchior

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Pasta med grillet grønt og rejer
Fyldt pasta i grønsagssauce
Pasta florentine







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop