Opskrifter

Perlebygsalat med vagtelspejlæg

Søndag, 28. juli 2013af Redaktion
En fyldig frokostsalat

Ingredienser til perlebygsalat med vagtelspejlæg

(4 pers.)

2 courgetter
Salt og peber
2-3 spsk. olivenolie
400 g dadeltomater
150 g perlebyg
4 dl bouillon
1 dl basilikumblade
8 vagtelæg

Dressing
1 fed hvidløg
Saften af ½ citron og 1 tsk. fintrevet citronskal
Salt og peber
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde til perlebygsalat med vagtelspejlæg

Skyl courgetterne og snit dem i terninger på størrelse med spilleterninger. Rist dem i olie på en varm pande og drys med salt og peber. Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken i bouillonen og rør dressingen sammen. Når perlebyggen er kogt, vendes den i dressingen, mens den stadig er varm. Vend også de ristede, lune courgetter i sammen med halverede, skyllede dadeltomater og groftsnittede basilikumblade. Spejl vagtelæggene på en olieret pande i ca. 3 min. og læg dem over salaten.
Pynt evt. med mere basilikum.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Koldhævet hvedebrød
Makrelsalat med rugbrødscrumble


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop