Opskrifter

Pestodip

Lørdag, 7. maj 2011af Redaktion
Dippen her er perfekt til grissini omviklet med tynde skiver af lufttørret skinke, men kan bestemt også bruges i en sandwich med røget laks

30 g basilikumblade
1 spsk. olivenolie
15 g parmesanost (1 spsk.)
1 spsk. pinjekerner
½ fed knust hvidløg
120 g flødeost
1 dl cremefraiche 18%
Salt, peber

Knus basilikumbladene, olie, parmesanost, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto i en morter. Rør flødeosten glat med cremefraichen, vend pestoen i og smag til med salt og peber. Server dippen med sprøde grissini omviklet med lufttørret skinke.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FLOT FORÅRSFARVET SKÅL

Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Grøn spinatsuppe med pesto
Rød pesto med gedeost
Pasta med røget laks og pesto




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)