Opskrifter

Pocherede æg med laks

Søndag, 18. august 2013af Redaktion
Ekstra tid til forkælelse? Start dagen med denne luksuriøse morgenmad

Ingredienser til pocherede æg med laks

1¼ l vand
2 spsk. eddike
4 æg
4 sk. groft brød
2 dl cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
1 bdt. klippet dild
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
4 skiver røget laks
4 salatblade

Fremgangsmåde til pocherede æg med laks

Bring vand og eddike i kog og hold det lige under kogepunktet, så det ikke bobler. Slå æggene ud ét ad gangen i en kop, lav en hvirvel i vandet med en grydeske og hæld forsigtigt ægget i. Pochér æggene i ca. 3 min., tages op med en hulske og gentag med resten af æggene. Rist brødene og rør cremefraichen med sennep, dild, citronsaft og salt og peber.

Anret brødene med salat, en skive laks og et æg, hæld dressing over og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Øllebrød
Fuldkornsgrød med tørrede bær

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Lad dig inspirere af vores mange skønne brunchopskrifter i galleriet herunder

Byd på brunch