Opskrifter

Rejecocktail med rabarber

Torsdag, 7. juli 2011af Redaktion
Citron er næsten altid det syrlige element i rejesalat, men prøv i stedet med små stykker rå, røde rabarber. Det er overraskende godt

(4 pers.)

200 g store, pillede rejer
½ rød chili
1-2 stilke rabarber (1½ dl hakket)
2 forårsløg
1 håndfuld (thai)basilikum
2 avocadoer
½-¾ bakke napolitana salat (små, blandede salatblade)

Dressing
2 spsk. balsamico
3 spsk. olie
1 tsk. honning
Salt, peber

Fjern kernerne i chilien og hak den fint. Hak rabarberne meget fint. Snit forårsløg og basilikum. Del avocadoerne, grav kødet ud med en teske og læg det i en skål. Tilsæt rejer, chili, rabarber og forårsløg. Bland dressingen og vend den i salaten. Lad den trække 15-20 min. i køleskab. Anret salaten portionsvis på salatblade og spis flute eller ristet grovbrød til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Mormorsalat med råmarinerede rabarber
Revelsben rabarberglace
Rabarberrelish

Find masser af desserter og kager med rabarber her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop