Opskrifter

Rugmusli med tørret frugt

Søndag, 22. juli 2012af Redaktion
Skøn morgenknas lige til at spise med mælk på eller til at drysse på yoghurten

40 g tørrede figner
40 g tørrede abrikoser
40 g tørrede tranebær
100 g havregryn
100 g valsede rugflager
150 g blandede nødder
40 g solsikkefrø
3 spsk. sirup
3 spsk. hindbærmarmelade

Skær figner og abrikoser i mindre stykker og bland dem med tranebær, havregryn, rugflager, nødder, solsikkefrø, sirup og marmelade. Fordel blandingen på en plade beklædt med bagepapir og rist det i ovnen ved 150° varmluft i 40 min. Lad blandingen afkøle og kom den i en lufttæt beholder.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Frugtsalat med granola
Ristede ris
Nøddecrumble




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop