1½ dl løse ris
1 stk. citrongræs
Rist risene gyldne på en tør stegepande ved middelvarme og jævnlig omrøring. Skær bunden af citrongræsset og træk det yderste lidt tørre lag af, inden det snittes fint. Miks ris og citrongræs fint i blender og hæld det gennem en grov sigte. Risene kan holde sig flere måneder i et tætsluttende glas og giver en dejlig smag i mange salater.
Tip: Citrongræs har en fin og parfumeret smag uden at være sur. Den bruges i det asiatiske køkken, men kan også bruges i andre retter i stedet for citron.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Saltede citroner
Løg fra ovnen
Speltsalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)