Opskrifter

Sprøde fiskepakker

Torsdag, 25. november 2010af Redaktion
Fiskepakkerne her kan både spises lune, mens de er nylavede og kolde som en anderledes del af madpakken

(12 stk.)

150 g sejfilet
60 g rejer
1 spsk. sød chilisauce
50 g revet gulerod
20 g bønnespirer
1 pk. filodej
1 æg
1 l olie til kogning

Hak sejfilet og rejer groft og bland dem med chilisauce, gulerod og bønnespirer. Skær filodejen ud i firkanter på 10 x 10 cm og pisk ægget sammen. Pensl dejfirkanterne med æg og læg dem sammen 3 og 3. Kom en skefuld af fiskeblandingen på hver dejplade, pensl kanterne med æg og fold dem sammen som en konvolut. Varm olien op, til dej syder om spidsen af en tandstik, og steg fiskepakkerne i olien et par stykker ad gangen. Lad fiskepakkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle og server dem med lidt sød chilisauce.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Krabberuller
Mozzarellaklemme
Italiensk madbrød