Opskrifter

Thai agurkesalat

Torsdag, 20. juni 2013af Redaktion
En god variant til den traditionelle, danske agurkesalat

Ingredienser til thai agurkesalat

2 agurker
50 g rødløg
1 rød thaichili
½ dl eddike
½ dl kogende vand
40 g palmesukker (rørsukker kan bruges)
½ bdt. koriander


Fremgangsmåde

Halvér agurkerne, fjern kernerne og skær den i 3 mm tykke skiver. Hak rødløg og chili og bland dem med agurkerne. Bland eddike, kogende vand og sukker og rør, til sukkeret er opløst. Hæld blandingen over agurkerne og lad dem trække i 1 time på køl. Hak korianderne, vend dem i og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Nye kartofler med krydderurter, oliven og feta
Marinerede peberfrugter


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop