Opskrifter

Toast med bønnecreme og tomater

Fredag, 1. april 2011af Redaktion
Her er en mindre anretning, der hurtigt kan sættes på bordet

(8 stk.)

200 g små, halverede tomater
1 dl revet parmesanost
1 dåse hvide bønner (400 g)
½ dl yoghurt el. cremefraiche 9%
1 fed hvidløg
Salt, peber
8 skiver ciabattabrød
Basilikum

Læg tomaterne i et ildfast fad og drys osten på. Bag dem 15 min. ved 200° til osten er gylden.
Hæld væden fra bønnerne og miks dem med hvidløg og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Rist brødet. Læg bønnecremen, tomater og basilikum på.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Pizzasandwich med spinat og chorizo
Rufler med varmrøget laks
Bruschetta med tomat og Port Salut




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop