Opskrifter

Tomatchutney

Torsdag, 18. august 2011af Redaktion
Super godt tilbehør til maden

1 kg tomater
300 g løg
1 rød peber
½ -1 rød chili
1 tsk. salt
100-125 g sukker
1½ dl lys vineddike
1 tsk. finthakket ingefær
2 laurbærblade

Skær et kryds i tomaterne og dyp dem i kogende vand. Læg dem i koldt vand og træk skindet af. Skær tomaterne i tern. Pil og hak løgene og skær peberfrugt og chili uden kerner i små stykker. Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og kog op. Lad det småkoge 30-40 min. uden låg, til det begynder at tykne.
Smag til med sukker og hæld på skoldede glas. Opbevar køligt eller tilsæt konserveringsmiddel.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Michels pærechutney
Blommechutney
Svinekotelet med æble-chutney og kartofler



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop