Opskrifter

Toves brombær-appelsinmarmelade

Søndag, 1. september 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tove Hansen, 4640 Faxe. Se hendes opskrift på brombær-appelsinmarmelade her

Ingredienser til brombær-appelsinmarmelade

250 g brombær (friske el. frosne)
125 g appelsin uden skræl
Saft fra ½ appelsin
250 g sukker
2 tsk. geléringspulver
1 spsk. sukker

Fremgangsmåde til brombær-appelsinmarmelade

Skyl brombærrene og skær appelsinkødet i små stykker. Kom bær, appelsinkød, appelsinsaft og halvdelen af sukkeret i en gryde og lad det trække 6-7 timer. Kog blandingen op og lad det koge i 10 min. Tilsæt resten af sukkeret og kog i yderligere 10 min. Bland geléringspulver og sukker, rør det i marmeladen og lad den koge op. Hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Tove Hansen

Find flere opskrifter her...
Alliancesyltetøj
Marmelade med blåbær og ananas

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop