Opskrifter

Toves porreterrin

Søndag, 9. september 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tove Jakobsen fra 7900 Nykøbig Mors. Se hendes opskrift på porreterrin her

4 porrer
4 æg
1 tsk. salt
6 dl mælk

Skyl porrerne, skær dem 1 cm tykke skiver og damp dem møre i lidt letsaltet vand. Kom porrerne i et ovnfast fad, pisk æg, salt og mælk sammen og hæld det over. Bag terrinen ved 200° i 30 min., til æggemassen har sat sig. Server den evt. sammen med et par skiver skinke og lidt groft rugbrød.

Madopskrift: Tove Jakobsen

Find flere opskrifter her...
Pasta med ost, bacon og porre
Æggekage med savojkål, porre og kartofler
Porre-bacontærte




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop