Opskrifter

And med bagt fennikel og persillespelt

Torsdag, 22. september 2011af Redaktion
And med bagt fennikel og persillespelt - en smagfuld ret til 2 personer

Opskrift på and med bagt fennikel og persillespelt

(2 pers.)
15 min. + 30 min. i ovn

1 andebryst
Salt og peber
2 fennikel
½ dl hvidvin
1 dl piskefløde
1 tsk. hakket rosmarin
1 tsk. ahornsirup
150 g perlespelt
1 bdt. persille
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. koldpresset rapsolie

Krydr andebrystet med salt og peber og brun det ved høj varme. Skær fenniklerne i både, bland hvidvin, fløde, rosmarin og sirup og vend fennikelbådene i blandingen. Fordel fennikelbådene i et ovnfast fad, læg andebrystet over og lad det stege færdigt i ovnen ved 175° i 30 min.
Kog spelten i letsaltet vand i 20 min., lad dem dryppe godt af og bland med hakket persille, eddike og olie. Server anden i tynde skiver med spelt og fennikel.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også: Salat med and og fersken

FINE FARVER

I Familie Journals shop kan du lige nu købe 4 stk. melaminskåle i flotte farver.
Opbevaringsskålene har praktiske lufttætte låg og tåler frost. Prisen er 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Joans scorekylling
Braiseret andelår med vin og urter
Krydret and fra Thailand

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop