Opskrifter

Burger med laks og rødkålsslaw

Lørdag, 16. april 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Burger med laks er et alternativ til den klassiske burger. Prøv denne lækre opskrift med rødkålsslaw.
(4 pers.)

Det skal du bruge til burger med laks:

400 g rødkål 1 dl mayonnaise 1 spsk. æbleeddike 1 lille bakke karse Salt og peber 4 laksekoteletter 1 spsk. raps- eller olivenolie Tilbehør: 4 burgerboller 1 rødløg 4 syltede agurker 1 hjertesalat Prøv også: Burger med coleslaw og barbecuefritter

Sådan laver du burger med laks:

Snit rødkålen fint. Rør mayonnaise sammen med æbleeddike, vend rødkål og klippet karse i mayonnaisen og smag til med salt og peber. Steg laksen i olie på en pande og krydr med salt og peber. Flæk bollerne og grill dem i ovnen på skærefladen. Skær løg og agurker i skiver og skyl salaten. Læg burgerne sammen med salat, rødkålsslaw, laks, løg og agurker. Servér evt. burger med laks sammen med hjemmelavede fritter. Find opskriften på hjemmelavede fritter her