Opskrifter

Caesarsalat med stegt kylling

Søndag, 24. juni 2012af Redaktion
En hjemmelavet klassiker

(2 pers.)
20 min.

2 kyllingebrystfiléter
Salt og peber
2 stk. daggammelt brød
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
2 ansjosfileter
½ dl god olivenolie
1 romaine salat
50 g parmesan

Krydr kyllingefileterne med salt og peber, grill dem ved jævn varme 5 min. på hver side og lad dem køle af, skær dem i mindre stykker. Skær brødskiverne i tern og bland dem med et fed presset hvidløg, salt og peber, steg dem sprøde i smørret. Kom æggeblomme, det sidste fed hvidløg, sennep, eddike, ansjosfileter og 15 g af parmesanen i en blender og blend. Tilsæt olien lidt ad gangen og smag dressingen til med salt og peber. Skyl salaten, riv den i mindre stykker og kom den på et fad sammen med kyllingekødet og flager af parmesan. Fordel dressing og brødcroutoner over salaten og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØD SERVERING

Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Salad nicoise
Kotelet med kartoffelsalat
Kalkunspid med æblesalat








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop