Opskrifter

Cordon bleu med krydderfritter

Fredag, 2. marts 2012af Redaktion
Gode schnitzler med skinke og emmentaler

(2 pers.)
15 min. + 35 min. i ovn

4 bagekartofler
1 spsk. olie
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspeber
½ tsk. cayennepeber
2 kalveschnitzler
1 tsk. sennep
2 skiver emmentaler
2 skiver landskinke
1 sammenpisket æg
2 spsk. hvedemel
Salt og peber
1 dl rasp
Smør til stegning

Tilbehør
Grøn salat

Skær kartoflerne i stave, vend dem i olie og krydderier og bag dem midt i ovnen ved 200° i 35 min. Bank schnitzlerne ud til ½ cm's tykkelse. Smør dem med sennep og læg en skive ost og en skive skinke over, hold kanterne fri. Smør kanterne med æg, fold kødet sammen og hæft dem med tandstikker. Bland mel, salt og peber og vend kødet heri. Panér i resten af ægget og raspen. Steg cordon bleuerne i smørret i 3-4 min. på hver side. Servér med grøn salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Cotes du boeuf
Hakkebøf med bearnaise
Lam og kikærtemos










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop