DDV-opskrift: Kidneybønnesalat med majs

Herlige farver på frokosten
Af
af Redaktion

110 g kogte kidneybønner (dåse)
75 g majs (dåse)
50 g squash
50 g forårsløg
50 g glaskål
50 g bladselleri (el. fennikel)
1 appelsin
Evt. lidt finthakket chili
Frisk mynte


Dressing
1 spsk. balsamicoeddike
3 tsk. olie og lidt salt
Mynteblad til pynt

Hæld væden fra kidneybønnerne og majsen og skyl bønnerne. Hak alle grønsagerne fint og bland dem med kidneybønner og majs.
Skær skrællen af appelsinen, skær kødet i tern og vend dem i salaten sammen med hakket chili og hakket mynte.
Pisk balsamicoeddike og olie sammen og hæld dressingen over salaten.
Pynt med et mynteblad.

Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Mere mad, der slanker...
Marineret kotelet med kålsalat
Sesamlaks med citrussalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.