Vegetarburger med halloumi

En sprød og smagfuld vegetarburger med stegt halloumi, bagte grøntsager og chilimayo – perfekt til både hverdag og weekendforkælelse.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Peter Kam
Vegetarburger med halloumi
35 min
4 personer
Bagte grøntsager:
1 aubergine
1 squash
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 spsk. olivenolie
2 tsk. tørret rosmarin
Salt og peber
Stegt halloumi:
400 g halloumi-grillost
1 spsk. olivenolie
Til servering:
1 mini-romainesalat
4 burgerboller
4 spsk. chilimayonnaise

Fremgangsmåde:

Bagte grøntsager:

  1. Tænd ovnen på 225°.
  2. Skyl aubergine, squash og peberfrugt, pil rødløget, og skær det hele i tynde skiver.
  3. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og krydr med rosmarin, salt og peber.
  4. Bag grøntsagerne i ovnen i 15 minutter.

Stegt halloumi:

  1. Skær halloumi i skiver, og steg dem gyldne i lidt olie på en pande.

Servering:

  1. Lun burgerbollerne.
  2. Skyl og tør salaten.
  3. Smør burgerbollerne med chilimayonnaise, og læg dem sammen med salat, bagte grøntsager og halloumi.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.