Vegetarburger med halloumi
En sprød og smagfuld vegetarburger med stegt halloumi, bagte grøntsager og chilimayo – perfekt til både hverdag og weekendforkælelse.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Peter Kam

35 min
4 personer
Bagte grøntsager:
1 aubergine
1 squash
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 spsk. olivenolie
2 tsk. tørret rosmarin
Salt og peber
Stegt halloumi:
400 g halloumi-grillost
1 spsk. olivenolie
Til servering:
1 mini-romainesalat
4 burgerboller
4 spsk. chilimayonnaise
Fremgangsmåde:
Bagte grøntsager:
- Tænd ovnen på 225°.
- Skyl aubergine, squash og peberfrugt, pil rødløget, og skær det hele i tynde skiver.
- Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og krydr med rosmarin, salt og peber.
- Bag grøntsagerne i ovnen i 15 minutter.
Stegt halloumi:
- Skær halloumi i skiver, og steg dem gyldne i lidt olie på en pande.

Hovedretter
Burger med paneret kylling og hjemmelavet dressing
Servering:
- Lun burgerbollerne.
- Skyl og tør salaten.
- Smør burgerbollerne med chilimayonnaise, og læg dem sammen med salat, bagte grøntsager og halloumi.

Hovedretter