Tortillapizza med oksekød
Tortillapizzaer er en hurtig og sprød hverdagsfavorit – her får du dem med saftige miniboller af oksekød, smeltet ost og masser af grønt på toppen.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth

35 min
4 personer
Tortillapizzaer:
8 små hvedetortillaer
200 g revet mozzarellaost
½ frisk rød chili
300 g hakket oksekød
Salt og peber
1 peberfrugt
140 g majs
1 spsk. tørret oregano
Tomatsauce:
½ dåse hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
0,25 tsk. sukker
Salt og peber
Til servering:
50 g blandet grøn salat
25 g parmesan
Fremgangsmåde:
Tomatsauce:
- Blend hakkede tomater, tomatpuré, oregano, sukker, salt og peber sammen i en skål med en stavblender til ensartet tomatsauce.
Tortillapizzaer:
- Tænd ovnen på 200°.
- Fordel tortillaerne på 2 bageplader med bagepapir.
- Smør dem med et tyndt lag tomatsauce, og drys med revet ost.
- Flæk chilien og fjern kernerne. Hak den fint.
- Bland det hakkede oksekød med chili, salt og peber i en skål.
- Form farsen til bittesmå kødboller.
- Hak peberfrugten fint, og afdryp majskernerne.
- Fordel kødbollerne på pizzaerne, og drys med peberfrugt og majs.
- Krydr med oregano, salt og peber.
- Bag pizzaerne i ovnen i 5-10 minutter, til kødet er gennemstegt, og pizzaerne er sprøde i kanten.

Hovedretter
Snydepizza med broccolicreme
Servering:
- Skyl og tør salaten, og fordel den på de nybagte pizzaer.
- Drys med friskrevet parmesan, og servér straks.