Tortillapizza med oksekød

Tortillapizzaer er en hurtig og sprød hverdagsfavorit – her får du dem med saftige miniboller af oksekød, smeltet ost og masser af grønt på toppen.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Tortillapizza med oksekød
35 min
4 personer
Tortillapizzaer:
8 små  hvedetortillaer
200 g revet mozzarellaost
½ frisk rød chili
300 g hakket oksekød
Salt og peber
1 peberfrugt
140 g majs
1 spsk. tørret oregano
Tomatsauce:
½ dåse hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
0,25 tsk. sukker
Salt og peber
Til servering:
50 g blandet grøn salat
25 g parmesan

Fremgangsmåde:

Tomatsauce:

  1. Blend hakkede tomater, tomatpuré, oregano, sukker, salt og peber sammen i en skål med en stavblender til ensartet tomatsauce.

Tortillapizzaer:

  1. Tænd ovnen på 200°.
  2. Fordel tortillaerne på 2 bageplader med bagepapir.
  3. Smør dem med et tyndt lag tomatsauce, og drys med revet ost.
  4. Flæk chilien og fjern kernerne. Hak den fint.
  5. Bland det hakkede oksekød med chili, salt og peber i en skål.
  6. Form farsen til bittesmå kødboller.
  7. Hak peberfrugten fint, og afdryp majskernerne.
  8. Fordel kødbollerne på pizzaerne, og drys med peberfrugt og majs.
  9. Krydr med oregano, salt og peber.
  10. Bag pizzaerne i ovnen i 5-10 minutter, til kødet er gennemstegt, og pizzaerne er sprøde i kanten.

Servering:

  1. Skyl og tør salaten, og fordel den på de nybagte pizzaer.
  2. Drys med friskrevet parmesan, og servér straks.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.