Opskrifter

DDV-opskrift: Salat med hvide bønner og bønnecreme

Tirsdag, 2. februar 2010af Redaktion
Skøn frokostret fra De Danske Vægtkonsulenter

85 g hvide bønner (dåse)
100 g agurk
100 g tomater
1 grøn chili (medium stærk)
1 bdt. persille

Bønnecreme
85 g hvide bønner (dåse)
30 g DDV yoghurt 7%
1 tsk. tahina (kan udelades)
15 g olie
Økologisk citronskal og -saft
Salt og peber


389 kcal/1618 kJ

  • 19 g fedt (44%)
  • 17 g protein (17%)
  • 39 g kulhydrat (39%)
  • 12 g fibre

Hak agurk, tomater og chili i små tern og bland med hakket persille og de hvide bønner. Kom bønner, yoghurt og tahina i en minihakker og kør, til det er cremet. Smag til med reven citronskal og -saft samt salt og peber. Server bønnecremen over salaten.


Madopskrift: Inge Kauffeldt,
De Danske Vægtkonsulenter


Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Fisk bagt i peberfrugter
Mocha
Gulerodspaté