Femkornssalat med andebryst

Andebryst serveret på en lækker, blandet salat med jordbær og ærter
Af
af Redaktion
Femkornssalat med andebryst, jordbær, ærter og en skøn dressing

Femkornssalat med andebryst

(2 pers.)

125 g femkornsblanding
1 tsk. salt
1 andebryst
Salt og peber
1 spsk. smør
3 fed hvidløg i skiver
1 spsk. honning
100 g bælget ærter
½ bdt. grønne asparges
100 g jordbær
1 spsk. balsamico
2 spsk. koldpresset rapsolie

Kog femkornsblandingen i 1 l vand sammen med saltet i 10 min. Krydr andebrystet med salt og peber og steg det i smørret ved middelhøj varme i 5 min. på skindsiden. Vend andebrystet, tilsæt hvidløgene og lad det stege i yderligere 5 min. Hæld honningen ved og lad det stege i et par min. Bland femkornene med ærter, asparges i mundrette stykker og skivede jordbær og vend balsamico og olie i. Server salaten med tynde skiver af andebryst og hvidløg.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også: Ristede asparges med andebryst

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Kylling i hvidvin
Kylling med bulgursalat
And stegt med spæde porrer

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.