Opskrifter

Forel i folie med varm fennikelsalat

Fredag, 4. juni 2010af Redaktion
Middag med hele foreller og gode krydderier

(2 pers.)
25 min. + 25 min. i ovnen

2 hele foreller på 250-300 g
1 tsk. salt
1 bdt. dild
1 spsk. frisk hakket ingefær
1 lime
2 fed hvidløg
2 stk. fennikel
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
1 rød peberfrugt
1 spsk. smør
2 spsk. honning
1 tsk. groftkværnet peber


Rens forellerne og fyld bugene med salt, dild, ingefær, lime og hvidløg i skiver. Pak fiskene ind i to lag folie og bag den ved 180° i 25 min. Skær fenniklerne i både, hvidløg og blegselleri i tynde skiver og peberfrugt i tynde strimler. Svits fennikel og hvidløg i smørret, til de begynder at tage farve. Tilsæt honning, blegselleri og peberfrugt og lad det svitse i yderligere 1 min. Drys med friskkværnet peber og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med fisk...
Grøn fiskesuppe med kartofler
Tundeller med hvidkålssalat
Dampet fisk med spinat og peberrodssovs


Prøv mange lækre hovedretter her.