Opskrifter

Fyldte pandekager med svinemørbrad

Mandag, 13. august 2012af Redaktion
Dejlig hverdagsmad - fyldte pandekager med svinemørbrad

Opskrift på fyldte pandekager med svinemørbrad

(3 pers.)
20 min. + 15. min. i ovnen

1 svinemørbrad
1 løg
300 g courgette
100 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl friskbælgede ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. madpandekager
75 g revet ost

Tilbehør
Grøn salat

Skær mørbraden i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits mørbrad, bacon og løg i olie i en gryde et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kødet og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Server med grøn salat til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Pandekager med kylling og squash
Vegetariske madpandekager
Madpandekager med kødsovs og tomatsalat
Quesadillas

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop