Opskrifter

Grillet urtebøf med saltkogte kartofler

Tirsdag, 19. juni 2012af Redaktion
Supernem aftensmad på en travl hverdag

(3 pers.)
20 min.

750 g små kartofler
2 spsk. salt
500 g hakket oksekød
½ bdt. hakket persille
10 hakkede mynteblade
½ bdt. hakket basilikum
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 tsk. spidskommen
½ tsk. paprika
½ tsk. salt
1 dl olivenolie

Tilbehør
Salat

Vask kartoflerne og kog dem i 3 dl vand sammen med saltet i 15 min. uden låg. Bland oksekødet med krydderurter og form det til bøffer. Blend hvidløg, rød peber, spidskommen, paprika og salt med lidt af olien til en fin pasta. Tilsæt resten af olien lidt ad gangen, mens der blendes, til sovsen er glat og cremet. Grill bøfferne i 5 min. på hver side, til de er netop gennemstegte, og server med en god salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØD SERVERING

Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med sennepsstuvede rodfrugter
Kapersbøffer med rødbedesalat
Frosne hamburgere

18 gode forslag til, hvordan du kan tilberede en middag med hakkebøffer

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop