(2 pers.)
Det skal du bruge til grydestegt kylling med gulerødder og estragon:
2 kyllingelår
2 spsk. smør eller olie
500 g gulerødder
Salt og peber
5 stilke estragon
Tilbehør: Kogte kartofler
Prøv også: Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt
Sådan laver du grydestegt kylling med gulerødder og estragon
Brun kyllingelårene i lidt smør eller olie i en stegegryde.
Lad dem simre under låg i 15 min.
Skræl eller skrub gulerødderne.
Flæk dem eller skær dem i tykke skiver.
Kom dem i gryden sammen med kyllingen og skub dem ned i bunden af gryden.
Lad dem simre med i 10 min.
Rod lidt rundt i dem, så de også bliver stegt på den anden side, og lad dem simre endnu 10 min.
Krydr kylling og gulerødder med salt og peber.
Tag kyllingelårene op og vend gulerødderne med estragonblade.
Prøv også: Karryristet kylling med hvidkål i soya