Karryristet kylling med hvidkål i soja

Onsdag, 11. juli 2012
af Redaktion
Nem og lækker ret med masser af mættende protein og smag fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(2 portioner)

Karryristet kylling
300 g (2 stk.) kyllingebryster uden skind
½ spsk. karry
¼ tsk. salt
1 spsk. sesamolie

Hvidkål i soja
0.25 kg hvidkål
¼ stk. rødbede
½ dl soja
1 spsk. sesamolie
1 spsk. sød chilisauce
½ stk. citron, reven skal og saft

Bank kyllingebrysterne lidt ud med en kødbanker og vend dem sammen med karry, salt og sesamolie og lad dem marinere et par timer i køleskabet. Varm en grillpande op og steg kyllingebrysterne i 2 -3 minutter på hver side til de er tilberedt. Skær rødbeden i tynde strimler og skyl dem i koldt vand. Snit kålen fint og bland den med rødbederne. Rør en dressing af soja, olie, chilisauce og citron og vend halv delen af den sammen med kålen. Skær kyllingen i strimler og anret den med kålen oven på. Kom den sidste dressing med på tallerkenen.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 429 kcal / 1796 kJ
Fedt: 24 g
Kulhydrater: 16 g
Protein: 34 g
Kosfibre: 3 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub


Prøv de andre lækre madopskrifter:
Orientalsk wok
Fiskefrikadeller
Rabarbersuppe med citronsorbet og jordbær

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop