Opskrifter

Kalkun, artiskok og løg i salat

Søndag, 12. april 2009af Redaktion
(4 pers.)20 min.50 g god mayonnaise50 g surmælksprodukt2 spsk. blandede urter (purløg, persille og mynte)2 spsk. citronsaftRevet skal af ¼ citron2 små

(4 pers.)
20 min.

50 g god mayonnaise
50 g surmælksprodukt
2 spsk. blandede urter (purløg, persille og mynte)
2 spsk. citronsaft
Revet skal af ¼ citron
2 små hjertesalater
1 ds. butterbeans el.lign.
5 artiskokhjerter fra glas el. dåse
600 g kalkunkød, bryst (kogt el. stegt)
3 løg i skiver kogt i
1 dl balsamicoeddike
50 g valnødder

Tilbehør
Brød

Skyl bønnerne godt, dryp artiskokkerne af, halver dem og rør mayonnaisen med mælkeprodukt og krydderurter. Dryp grønsagerne med citron, skær kødet i skiver og vend med mayonnaisedressingen. Anret salaten på fad og læg alle ingredienserne på. Server kold med lunt brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Kylling i sennepssovs
Kalkun med æble og peberrodssovs
Indbagt kalkunbryst med kartofler og salsasovs