Opskrifter

Kalveragout

Mandag, 10. februar 2014af Redaktion
Nem ragout til hverdagsaftener

Ingredienser til kalveragout

(2 pers.)

300 g kalvekød i tern
Olie til stegning
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
1 tsk. paprika
2 dl rødvin
3 dl bouillon
500 g kartofler
2 gulerødder
1 spsk. tørret dild
½ dl fløde
120 g ærter
120 g edamamebønner
Salt og peber
Dild

Fremgangsmåde til kalveragout

Svits løg og hvidløg i lidt olie, til de er klare. Tilsæt kødet sammen med paprikaen og brun det af. Hæld bouillon og rødvin ved kødet og lad det hele simre i 20 min. Skær kartoflerne i tern og gulerødderne i skiver. Kom kartofler, gulerødder og dild ned til kødet og lad det simre i yderligere 20 min. Tilsæt fløde, ærter og bønner og kog retten igennem. Smag retten til med salt og peber og servér den drysset med klippet frisk dild.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Kalvecuvette med kålsalat
Bondegryde


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop