(2 pers.)
Det skal du bruge til kebab med svinekød på quina:
Prøv også: Kebab af svinekød med rabarbersalsa
400 g mørt svinekød af fx mørbrad
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 courgette
6 spsk. barbecuemarinade med tomatbase
2 dl quinoa
4½ dl bouillon
1 dl hakkede krydderurter, purløg, basilikum og bredbladet persille
Sådan laver du kebab med svinekød på quinoa
Skær det afpudsede kød i tern på ca. 2 x 2 cm.
Skær rensede peberfrugter og courgetter i tilsvarende stykker.
Kom peberfrugter, courgetter og kød i marinaden.
Lad det trække i 30 min.
Kog quinoa i bouillon i 15 min.
Vend rundt med hakkede krydderurter.
Sæt kød, courgetter og peberfrugter på træspid og steg dem på grill eller grillpande ca. 10-12 min. med mange rundvendinger.
Servér med quinoa.
Prøv også: Grillede jumfruhummere med pesto