Opskrifter

Koteletter med rodfrugter

Lørdag, 4. februar 2012af Redaktion
En god middagsret

(2 pers.)
25 min.

2 koteletter med ben
Salt og peber
300 g gulerødder
150 g persillerod
150 g sweet potato
2 fed hvidløg
2 spsk. smør
1 tsk. spidskommen
2 spsk. soja
1 spsk. honning
1 spsk. sesamfrø
1 bdt. hakkede koriander

Skær evt. fedtkanten af koteletterne og krydr med salt og peber. Skræl rodfrugter og hvidløg og skær dem i tynde skiver. Brun koteletterne 1 min. på hver side i halvdelen af smørret, skru ned til middel varme og steg dem i yderligere 3 min. på hver side. Svits grønsagsskiverne og hvidløg let i resten af smørret ved middelhøj varme, til de begynder at tage farve. Tilsæt spidskommen, soja, honning og sesamfrø og giv grønsagerne yderligere et par min. Vend de hakkede koriander i og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG

Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen

Find flere opskrifter her...
Salviefyldte koteletter med løg
Hakkebøffer på krydret kartoffelbund
Lam og kikærtemos

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop