Opskrifter

Krebsedeller med rodsalat

Tirsdag, 29. maj 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(2 pers.)
20 min.

300 g krebsehaler
1 ds. krabbekød (170 g)
1 æg
1 sk. daggammelt brød (ca. 40 g)
1 røde chili
2 limeblade
2 spsk. hakket, frisk koriander
2 tsk. oyster sauce
300 g majroer
2 gulerødder
2 forårsløg
2 spsk. risvinseddike
1 spsk. sesamolie
1 tsk. salt
2 tsk. sukker
1 spsk. sort sesam

Tilbehør
Soja

Hak krebsehalerne og lad krabbekødet dryppe af. Smuldr brødet og bland det med ægget. Hak chilien, skær limebladene i strimler og bland det i brødmassen sammen med krebsehaler, krabbe, koriander og oystersauce. Skræl majroer og gulerødder, skær dem og forårsløgene i tændstikstynde stave. Pisk olie, eddike, salt og sukker sammen, hæld det over grønsagerne og drys med sesam. Form krebsefarsen til små frikadeller og steg dem i olie ved middelhøj varme 3 min. på hver side. Server med salaten og soja til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

PRAKTISK PENSEL

Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Ravioli med krebs og dildsovs
Krebsepasta med citron
Skaldyrstærte









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop