Opskrifter

Kyllingepakker med savoykål

Torsdag, 8. januar 2009af Redaktion
(2 pers.)20 min. + 15 min. i ovnen260 g hvedemel2 tsk. bagepulver1 tsk. salt1 spsk. olie1 dl revne rødbeder 1½ dl mælk290 g kylling i strimlerOlie

(2 pers.)
20 min. + 15 min. i ovnen

260 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 spsk. olie
1 dl revne rødbeder
1½ dl mælk
290 g kylling i strimler
Olie til stegning
1 fed hakket hvidløg
2 tsk. paprika
200 g savoykål i strimler
Salt og peber

Bland mel, bagepulver, salt, olie, rødbeder og mælk og ælt det sammen til en smidig dej. Svits kyllingekødet i olien sammen med hvidløg og paprika i et par min. Tilsæt savoy-kålen, lad det småsimre i 5 min. og smag til med salt og peber. Rul dejen ud i 4 stk. 15 cm store cirkler. Fordel kålblandingen på cirklerne og fold den ene halvdel over fyldet, de skal være godt fyldte. Pres kanterne sammen med en gaffel og bag pakkerne i ovnen ved 200° i 15 min. Server med en god råkostsalat.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med kylling....
Kylling med ovnkartofler
Kyllingegryde med kartoffelsne