(2 pers.)
25 min.
2 kyllingebryster
1 madæble
2 tsk. friskhakket timian
4 skiver lufttørret skinke
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. cremefraiche
50 g flødeost
1 tsk. sukker
1 spsk. revet peberrod
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i både. Skær kyllingebrysterne næsten igennem, bank dem flade og fordel æblebåde og timian herpå. Rul kødet sammen om æblerne og bind to skiver lufttørret skinke omkring hver. Steg rullerne på en pande ved middelhøj varme i ca. 10 min., til rullen mærkes spændstig. Rør cremefraichen med flødeost, sukker og peberrod, smag til med salt og peber og server med kogte kartofler til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kylling med svampe og kartoffelgratin
Kylling med rødbeder i chokoladedressing
Kyllingefilet i tomat med mozzarella
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
