Opskrifter

Laks med kål

Torsdag, 24. november 2016af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Denne hverdagsret som består af laks med kål og æbler er nem at lave og tager ikke lang tid. Både rosenkål, æbler og laks steges på panden. Servér evt. kartofler til.
(2 pers.)

Det skal du bruge til laks med stegt kål og æble:

300 g rosenkål 2 spsk. smør 5 stilke timian 2 æbler Salt og peber 250 g laksefilet 1 spsk. olivenolie Tilbehør: Kartofler Prøv også: Ovnbagt laks med kål og hokkaido

Sådan laver du laks med stegte rosenkål og æble

Rens rosenkålene og halvér dem. Steg dem i en gryde med smør og timianstilke i 5 min. Tilsæt evt. lidt vand, så de lettere mørner. Skær æblerne i både og vend dem med kålen. Lad dem simre med i 5 min. Smag til med salt og peber. Steg laksen i olie på en pande i 5 min. på skindsiden. Krydr med salt og peber. Vend den om og steg den i 2 min. på den anden side. Servér laksen med rosenkål, æble og kogte kartofler. Prøv også: Fisk i kokoskarry