(2 pers.)
Det skal du bruge til laks med stegt kål og æble:
300 g rosenkål
2 spsk. smør
5 stilke timian
2 æbler
Salt og peber
250 g laksefilet
1 spsk. olivenolie
Tilbehør: Kartofler
Prøv også: Ovnbagt laks med kål og hokkaido
Sådan laver du laks med stegte rosenkål og æble
Rens rosenkålene og halvér dem.
Steg dem i en gryde med smør og timianstilke i 5 min.
Tilsæt evt. lidt vand, så de lettere mørner.
Skær æblerne i både og vend dem med kålen.
Lad dem simre med i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Steg laksen i olie på en pande i 5 min. på skindsiden.
Krydr med salt og peber. Vend den om og steg den i 2 min. på den anden side.
Servér laksen med rosenkål, æble og kogte kartofler.
Prøv også: Fisk i kokoskarry