Opskrifter

Lammeculotte med bladselleri i ostedressing

Lørdag, 9. maj 2009af Redaktion
(3 pers.)15 min. + 30 min. i ovnen2 lammeculotterSalt og peber2 fed hvidløg1 bdt. bladselleri1 gul peberfrugt1 dl cremefraiche50 g himmelblå el. anden

(3 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen

2 lammeculotter
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 bdt. bladselleri
1 gul peberfrugt
1 dl cremefraiche
50 g himmelblå el. anden mild blåskimmelost
2 dråber tabasco
Salt og peber
2 spsk. hakkede nødder

Rids lammeculotterne, krydr dem med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Skær hvidløgsfeddene i skiver og læg dem over lammeculotterne. Steg lammeculotterne i ovnen ved 200° i 30 min. Skær bladselleri og peberfrugt i strimler og bland dem. Mos blåskimmelosten ud i cremefraichen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber. Hæld dressingen over grønsagerne og drys med de hakkede nødder. Server med nye kartofler.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med lam...
Lammebov i stegeso
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Lammefad i ovn
Lammekoteletter med humuslåg