Opskrifter

Lammekoteletter med humuslåg

Onsdag, 8. oktober 2008af Redaktion
(4 pers.)8 lammekoteletter med skaft200 g humus (af udblødte kogte kikærter mikset med hvidløg, citron, yoghurt m.m.)4 dl grønne linser fra le Pui175

(4 pers.)

8 lammekoteletter med skaft
200 g humus (af udblødte kogte kikærter mikset med hvidløg, citron, yoghurt m.m.)
4 dl grønne linser fra le Pui
175 g grillede røde peberfrugter (enten griller man selv el. køber dem på glas)
150 g småbladet spinat til salat
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 tsk. Dijonnaise

Tilbehør:
Groft brød

Kog linserne, og mens de er lune, vendes de i dressing af olivenolie, citronsaft og sennep, salt og peber. Peberfrugter og spinat vendes i, når de er afkølede. Brun koteletterne på grillpande og drys med salt og peber. Læg dem i ovnfast fad og læg humus over hver kotelet, uden at det flyder sammen. Sæt i ovnen under grill i 4-5 min., til de er gratinerede. Server straks med groft brød og et godt glas rødvin.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen