Opskrifter

Madpandekage med røget laks

Tirsdag, 1. november 2011af Redaktion
Lækre og supernemme madpandekager

(2 pers.)
15 min.

4 madpandekager
2 hårdkogte æg
6-8 skiver røget laks
1 agurk
Lidt krydderurter
100 g flødeost
Salt og peber

Tilbehør
Lidt tomatsalat

Lun pandekagerne let. Kog æggene, hvis de ikke er kogt. Pil dem og skær i skiver. Smør lidt flødeost på pandekagerne og læg skiver af laks, æg, og agurk på langs samt lidt krydderurter og drys med salt og peber. Rul sammen, læg koldt og server med tomatsalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

HOLD MADEN FRISK

Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her

Find flere opskrifter her...
Madpandekager med kødsovs og tomatsalat
Vegetariske madpandekager
Pandekager med kylling og courgetter












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop