Pandekager med kylling og courgetter

Denne ret med pandekager, kylling og courgetter kan laves på kun 25 minutter og fungerer glimrende som et godt aftensmåltid
Af
af Redaktion
Pandekager med kylling og courgetter

Opskrift på pandekager med kylling og courgetter

(3 pers.)
25 min.

280 g kyllingebryst
1 løg
300 g courgette
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl friskbælgede ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. færdige madpandekager (findes i supermarkedets køledisk)
75 g revet ost

Skær kyllingebrysterne i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits kylling og løg i olie i et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kyllingen og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Server med grøn salat.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også: Hvidkåls-pandekager

Mere med kylling...
Hurtig kyllingesalat
Kylling med couscoussalat
Kylling i kraftif tomatsovs

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.