Pandekager med kylling og courgetter

Denne ret med pandekager, kylling og courgetter kan laves på kun 25 minutter og fungerer glimrende som et godt aftensmåltid
Af
Af: af Redaktion
Pandekager med kylling og courgetter
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

Opskrift på pandekager med kylling og courgetter

(3 pers.)
25 min.

280 g kyllingebryst
1 løg
300 g courgette
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl friskbælgede ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. færdige madpandekager (findes i supermarkedets køledisk)
75 g revet ost

Skær kyllingebrysterne i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits kylling og løg i olie i et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kyllingen og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Server med grøn salat.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også: Hvidkåls-pandekager

Mere med kylling...
Hurtig kyllingesalat
Kylling med couscoussalat
Kylling i kraftif tomatsovs

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.