Opskrifter

Mørbradgryde

Onsdag, 28. september 2011af Redaktion
Mørbradgryden er en klassisk ret

(4 pers.)
20 min. + 25 min.

Ingredienser til mørbradgryde

1 svinemørbrad skåret i bøffer
2 løg i ringe
2 røde peberfrugter i ringe
250 g rensede champignoner i kvarte
25 g smør
Salt og peber
1 tsk. paprika
1 dl vand
1½ dl piskefløde

Tilbehør
Grøn salat og brød eller ris

Fremgangsmåde

Gør alle grønsager og kød klart. Brun kødet i smør og drys med salt og peber. Tag det op. Kom løg, peberfrugter og svampe i gryden og steg, til svampene bruner. Kom kødet tilbage i gryden og drys med paprika. Tilsæt vand, skru ned og lad det småsimre i 20 min. Rør fløde i og smag til. Server med salat og brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Siciliansk oksegryde
Aromatisk kyllingegryde
Arabisk grønsagsgryde

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop