(2 pers.)
Det skal du bruge til ostesoufflé med pæresalat:
30 g smør
30 g hvedemel
3 dl mælk
100 g blå ost efter smag
3 store æg
½ tsk. majsstivelse
Salt og peber
Salat:
1 bdt. brøndkarse
½ radicchio
1 pære
30 g valnødder
Olie-eddikedressing efter smag
Prøv også: Ostesoufflé med valnøddesalat
Sådan laver du ostesoufflé med pæresalat
Smør 2 mellemstore souffléforme.
Afbag mel i smør og spæd med mælk.
Smelt osten i sovsen.
Del æggene i blommer og hvider.
Tag sovsen af varmen og pisk æggeblommerne i.
Pisk æggehviderne stive i en anden skål og tilsæt majsstivelse.
Fold dem i æggemassen.
Fordel massen i formene og bag dem ved 180° i 25-35 min. afhængig af størrelse.
Servér med salat og brød.
Salat:
Skær pæren i både og fjern kernehuset.
Hak valnødderne groft.
Bland salten og dryp dressingen over.
Prøv også: Oste-skinkeboller