Opskrifter

Pasta med grønt, nødder og ost

Lørdag, 14. maj 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Pasta kan både bruges som tilbehør eller som en ret i sig selv. Her får du en skøn og nem pastaret med grønt, nødder og ost.
(4 pers.)

Det skal du bruge til pasta med grønt, nødder og ost:

Prøv også: Pasta med ærtepesto og bacon

350 g pennepasta 150-200 g blød gedeost 75 g valnødder 1 usprøjtet citron 300 g småbladet spinat Salt og peber 1 nip chiliflager

Sådan laver du pasta med grønt, nødder og ost

Kog pastaen i letsaltet vand i 9 min. Hæld vandet fra og gem ½ dl. Rør ost, nødder og citronskal sammen. Damp spinaten i den sidste ½ dl kogevand og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber og drys med chiliflager. Du kan bruge lige den slags pasta du vil. Vær dog opmærksom på, at frisk pasta kræver kortere kogetid, mens grovpasta kræver længere kongetid. Prøv også: Spaghetti med ærter courgetter