(2 pers.)
Det skal du bruge til denne pastaret:
250 g blandede svampe
2 porrer
2 spsk. smør el. olivenolie
100 flødeost naturel
½ dl vand
1 fed hvidløg
Salt og peber
200 g rugpasta el. anden fuldkornspasta
1 håndfuld persille
Sådan laver du rugpasta med svampe og porrer
Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
Skær porrerne i skiver i 1 cm’s tykkelse og skyl dem grundigt.
Brun svampene i smør eller olie i en gryde.
Tilsæt porrerne og lad dem svitse med et øjeblik.
Tilsæt så flødeost og vand og lad det hele simre til en cremet sauce.
Smag til med presset hvidløg, salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken og vend den med saucen.
Vend pastaen i svampesaucen og spæd evt. med lidt ekstra vand, så det hele stadig er cremet og lækkert.
Drys med hakket persille og servér med det samme.
Prøv også: Spaghetti cabonara