Pølser med selleri-kartoffelgratin

30 min. + 40 min. i ovnen
4 krydrede pølser (evt. medistertype)
200 g selleri
300 g kartofler
1 løg
Salt og peber
3 dl grønsagsbouillon
75 g emmentaler el. svenboost
Frisk timian
Tilbehør
Grøn salat
Skræl kartofler, løg og selleri. Skær dem i tynde skiver. Læg et lag selleri i bunden og drys med salt og peber. Læg kartofler i næste lag og fordel løg over. Gentag 2-3 gange, til alt er brugt. Hæld bouillon over og drys med osten til sidst. Sæt i 170° varm ovn i 40 min. I slutningen af ovntiden steges pølserne enten med i ovnen eller på panden. Server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen
Find flere opskrifter her...
Glaseret hamburgerryg med madeirasovs
Wienerpølser med var kartoffelsalat
Courgette-salviepie
Trænger du til at smide et par kilo efter jul? Klik her og bliv medlem af Familie Journals Slankeklub
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop