Opskrifter

Poussiner med urter

Lørdag, 26. april 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Det klæder de kendte, klassiske retter med lidt grønt, her får poussiner selskab af dejlige krydderurter.

Opskrift på poussiner med urter


(2 pers.)

2 poussiner
1 helt hvidløg
4 stilke laurbærblade
4 stilke citrontimian
4 stilke rosmarin
4 stilke salvie
2 usprøjtede citroner
Olivenolie
500 g nye kartofler
4 gulerødder
1 skalotteløg
30 g smør
1 dl hvidvin
Salt og peber


Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til poussiner med urter

Mos halvdelen af hvidløgene med halvdelen af krydderurterne og fyld det i pouissinerne og læg resten af fyldet uden på med citronskiver fra den ene citron. Lad dem gerne trække et par timer. Læg dem i et ildfast fad og læg resten af hvidløgsfedene ved, dryp lidt olie over. Sæt dem i ovnen i 45-50 min. ved 200º. Skrub kartoflerne, skær dem i halve, kog dem i 10 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe af. Skræl gulerødderne og skær dem i passende stykker. Steg kartofler, gulerødder og en halveret citron i smør i en gryde, kom resten af krydderurterne ved. Kom vinen ved og lad det braisere i 5 min. Smag blandingen til med salt og peber. Kom lidt af de bagte hvidløgsfed i grønsagerne og servér grønsagerne til pouissinerne.





Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.