Opskrifter

Skindstegt rødfisk med spinatsauce

Søndag, 10. juni 2012af Redaktion
Rødfisk er en fin fisk til pandestegning med skind, der bliver dejlig sprødt. Skindet skal være skrabet hel fri for de store skæl

(2 pers.)

2 rødfiskefileter med skind
Salt og peber
Lidt olie til stegning
200 g frosset, optøet, hel spinat
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber
Honning
Citronsaft

Tilbehør
Nye kartofler

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Krydr fileterne med salt og peber. Varm lidt olie på en pande og læg fileterne på med skindsiden nedad. Steg dem 3-4 min. ved god varme, vend fisken og giv den 1 min. på den anden side.
Varm spinaten i en gryde ved mellemvarme. Tilsæt fløde, lidt citronsaft, honning, salt og peber og kog det op.
Anret fisken på tallerknerne med skindsiden opad, spinatsauce og kartofler.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Ørred med spidskål og brøndkarsesovs
Laks med kapers og dild
Stegt rødspætte med persillesovs









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop