Laksesteak på pande med frisk smørsovs på kapers og dild
Følg denne opskrift for et sundt og nærende aftensmåltid med fisk. Retten kan laves på kun 20 minutter!
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Carina Krüger
Annonce
20 min
1 personer
Laksesteak med kapers og dild
20 g smør
1 laksesteak med skind - uden ben
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
2 spsk. hakket dild
200 g kogte pillede kartofler
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde
- Smelt smørret på en stegepande, læg fisken på med skindsiden nedad og skru ned for varmen.
- Steg laksen ca. 6 min. på hver side.
- Tilsæt kapers, citronsaft, vand og evt. lidt mere smør.
- Lad det koge op og sluk nu for varmen.
- Kom den hakkede dild på panden og bland det hele sammen.
- Server med pillede kartofler og grøn salat.

Hovedretter
Steaksandwich

Hovedretter
Fiskefilét med kapersbacon sovs, bønner og selleri
Annonce








