Laksesteak på pande med frisk smørsovs på kapers og dild

Følg denne opskrift for et sundt og nærende aftensmåltid med fisk. Retten kan laves på kun 20 minutter!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Laksesteak på pande med frisk smørsovs på kapers og dild
20 min
1 personer
Laksesteak med kapers og dild
20 g smør
1 laksesteak med skind - uden ben
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
2 spsk. hakket dild
200 g kogte pillede kartofler
Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret på en stegepande, læg fisken på med skindsiden nedad og skru ned for varmen.
  2. Steg laksen ca. 6 min. på hver side.
  3. Tilsæt kapers, citronsaft, vand og evt. lidt mere smør.
  4. Lad det koge op og sluk nu for varmen.
  5. Kom den hakkede dild på panden og bland det hele sammen.
  6. Server med pillede kartofler og grøn salat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.